De meest gestelde vragen

Hieronder worden de meest gestelde vragen van onze klanten beantwoord.
Welk programma moet ik nemen?

Het beste waspakket is het totaalpakket. Hierbij wordt de bovenkant in de wax gezet en de onderkant met middeldruk gereinigd. Dit is zeker in de winter als de straten gepekeld zijn een aanrader of als u met uw auto naar een wintersportgebied bent geweest. Het waxpakket is een prima wekelijks pakket. En, het basispakket volstaat als uw auto eigenlijk schoon is, maar een extra wasbeurt nodig heeft, omdat het gisteren regende.

Het verschill tussen wassen met borstels en wassen met textiel

Sommige mensen hebben het idee dat was met textiel beter is omdat dit zachter is voor de lak.

Krijg ik geen krassen?

De wastunnels van Jordan Carwash krassen absoluut niet. Dit komt onder andere doordat onze mensen uw auto eerst zandvrij maken. Daarnaast werken we met speciale borstels en speciaal textiel. Tussen uw auto en de borstel of het textiel zit altijd een waterfilm, waardoor krassen onmogelijk is.

Hoe lang moet ik wachten?

Als het druk is, bedraagt de gemiddelde wachttijd ongeveer één minuut per auto.

Hoe kom ik aan die witte vlekken?

In Noord-Hollands water zit relatief veel kalk. Dat zorgt voor vervelende witte vlekken. Daarom spoelt Jordan carwash na met onthard water, water zonder kalk dus. Wie de natte plekken op zijn auto daarna nog even afneemt met een droog doekje, heeft zeker geen last van witte vlekken.

Mag ik met mijn cabrio door de wastunnel?

Onze wax is cabrio dak vriendelijk.

Over Jordan Carwash

De wastunnels van Jordan Carwash bestaan uit de allerbeste onderdelen die er op dit moment te koop zijn. Om de beste spullen te kopen, reizen wij regelmatig naar Amerika en door Europa. Autowassen is de hoofdzaak voor Jordan Carwash, geen bijzaak.

Keurmerk

Jordan Carwash is aangesloten bij de Bovag.

bovag
Volg ons op Facebook